BURDUR / BUCAK - Oğuzhan Ortaokulu

Mrt

Sosyal bilgiler öğretmenimiz Yasin EMİR danışmanlığında öğrencilerimiz Hayriyenur UYSAL, Abide ŞENGÜL ve Fatma Rüveyda YAMAN'ın hazırladığı ENGELSİZ HAYAT isimli proje Tübitak 2204-B projeleri kapsamında yarı finale kalarak Konya'daki bölge değerlendirmelerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyor, Konya'da başarılar diliyoruz.

Şbt

İlçemizde düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz okulumuzda da ödüllendirldi.

Şbt

İlçemizde yapılan akıl ve zeka oyunları turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma programı kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında öğrencimiz Ceylinnur Uçar üçüncü olmuştur.

Kas

4-5 Kasım 2021 tarihlerinde okulumuzda 4006 Tübitak Bilim Fuarı düzenlendi. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda yürütülen etwinning çalışmları kapsamında okulumuz esafety label bronze (güvenli internet bronz etiket) kazandı.

Okulumuz öğrencileri için Fethiye'ye gezi düzenlendi.