BURDUR / BUCAK - Oğuzhan Ortaokulu

Bilgilendirme Faaliyetleri

31/01/2024 günü gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'nda alınan kararlar ile ilgili olarak Sayın Valimiz Türker ÖKSÜZ'ün talimatları doğrultusunda; İlimiz genelinde suçla mücadelede alınacak önleyici tedbirler ile ilgili vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önüne geçmek, öğrenci ve gençlerimizi terör örgütlerinden korumak maksatlı bilgilendirme faaliyetleri yapılması istenmiştir. İlgi sayılı yazı ile İl Emniyet Müdürlüğümüzce hazırlanacak olan kamu aydınlatma metni ve görselleri aşağıdadır. Konu hakkında gerekli hassasiyetin gösterilmesini önemle rica ediyoruz.

07-05-202407-05-2024

Yayın: 07.05.2024 - Güncelleme: 07.05.2024 20:15 - Görüntülenme: 7