BURDUR / BUCAK - Oğuzhan Ortaokulu

Şbt

Okulumuzda düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Şbt

Deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Şbt

1. dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle doğa yürüyüşü ve çevreği tanıma etkinliği gerçekleştirdik.

Şbt

1. Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda kermes düzenlendi.

Şbt

Okulumuz anasınıfında Psikolog Burak Gümüş "Teknolojinin Etkileri" konulu bilgilendirme yaptı.

Şbt

Beste Projesi kapsamında okulumuzda bilgi yarışması düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda BESTE projesi kapsamında sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi.

Şbt

BESTE Projesi kapsamında öğretmenlerimize ve öğrencilerimize AFAT yetkilileri tarafından eğitim verildi.

Şbt

Beste Projesi kapsamında meslek tanıtımı için okulumuza Bucak Emniyet Müdürlüğü mensuplarını davet ettik.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı okulumuzda  öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımı ile yapıldı.

Kas

Çedes projesi kapsamında öğrencilerimiz Yörükler Mahallesi Parkında çöp toplayıp çevremize karşı sorumlulularımızı hatırlattılar.

May

Oğuzhan Ortaokulu ve Oğuzhan İmamhatip Ortaokulu olarak 19 Mayıs 2022 tarihinde Alanya'ya gezi düzenledik.

Nis

Okulumuz anasınıfı öğretmenlerinden Fatma Güleç ve Müberra Özcan'ın yürüttüğü Eğlencem Lapbook projesi tamamlandı.

Mrt

Sosyal bilgiler öğretmenimiz Yasin EMİR danışmanlığında öğrencilerimiz Hayriyenur UYSAL, Abide ŞENGÜL ve Fatma Rüveyda YAMAN'ın hazırladığı ENGELSİZ HAYAT isimli proje Tübitak 2204-B projeleri kapsamında yarı finale kalarak Konya'daki bölge değerlendirmelerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyor, Konya'da başarılar diliyoruz.

Şbt

İlçemizde düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz okulumuzda da ödüllendirldi.