BURDUR / BUCAK - Oğuzhan Ortaokulu

TÜBİTAK PROJELERİNDE YARI FİNALDEYİZ

Sosyal bilgiler öğretmenimiz Yasin EMİR danışmanlığında öğrencilerimiz Hayriyenur UYSAL, Abide ŞENGÜL ve Fatma Rüveyda YAMAN'ın hazırladığı ENGELSİZ HAYAT isimli proje Tübitak 2204-B projeleri kapsamında yarı finale kalarak Konya'daki bölge değerlendirmelerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyor, Konya'da başarılar diliyoruz.

Yayın: 16.03.2022 - Güncelleme: 16.03.2022 10:52 - Görüntülenme: 254